Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων: Ανακοίνωση–Ενημέρωση–Καταγγελία

27 Ιουλίου, 2016 10:21 Επιμέλεια: /

hospital0_DCE

Τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων:

  1. Μπέκος Χρήστος
  2. Ρίζος Νίκος
  3. Λεβέντης Νίκος
  4. Βάγγου Δήμητρα
  5. Μπατσίλας Βασίλης

 

Ενημερώνουμε πως ουδέποτε το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων συνεδρίασε και ουδέποτε έλαβε κάποια απόφαση για το θέμα της αντικατάστασης της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Καταγγέλλουμε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητες είτε στο διαδίκτυο είτε σε ραδιοφωνικές εκπομπές και δηλώνουμε πως δεν έχει προηγηθεί συνεδρίαση του ΔΣ . Οι προαναφερθείσες δε  ανακοινώσεις,  δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των μελών του ΔΣ.

 

Με τιμή

Μπέκος Χρήστος       Ρίζος Νίκος        Λεβέντης Νίκος     Βάγγου Δήμητρα

Μπατσίλας Βασίλης

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.