Μεϊμαράκης: Και πρόεδρος της ΝΔ να είμαι, στρατιώτης θα παραμείνω

admin
admin
29 Οκτωβρίου 2015, 13:41

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από τις Σέρρες όπου βρέθηκε για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, τόνισε:

«Με την παρουσία μας σήμερα, εδώ, θέλουμε να τιμήσουμε τους αγωνιστές και τους ήρωες όλους εκείνους που πότισαν τη γη μας με το αίμα τους, για να μείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Οι εχθροί είχαν μια πολύ μεγάλη υλική υπεροχή, αλλά οι Έλληνες είχαν σθένος, είχαν ήθος και πάλευαν για την ελευθερία».

Όπως προσέθεσε: «Από εδώ, από τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στέλνουμε το μήνυμα, ότι όλοι μαζί οι Έλληνες, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα, παρά τη μεγάλη κρίση που υπάρχει, ενωμένοι, υπηρετώντας πανανθρώπινες αρχές και αξίες, θα έχουμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας.

Ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση. Χρόνια πολλά».

Αναφερόμενος στην εσωκομματική διαδικασία της ΝΔ ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι πρόκειται για «διαδικασία δημοκρατική με ευγενή άμιλλα όλων των εκλεκτών φίλων. Και όποιος κι αν εκλεγεί νεοδημοκράτης θα είναι. Θα οδηγήσουμε τη ΝΔ όλοι μαζί μπροστά».

Σε ερώτηση για την επόμενη μέρα και τι προτίθεται να κάνει εάν δεν εκλεγεί: «Και πρόεδρος του κόμματος να είμαι, στρατιώτης θα παραμείνω όπως όλοι μας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .