Μεγάλο το ενδεχόμενο να επισκεφτεί τα Μετέωρα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
4 Ιουλίου 2016, 13:16

Την είδηση μετέφερε δια του Ράδιο Σταγών κατά την διάρκεια συνέντευξης εφ’  όλης της ύλης που παραχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης.

Τελικά μπορεί ο κος Σινάνης να κράτησε μέχρι τώρα μυστικά τις συναντήσεις και τους διαλόγους που είχε με σημαντικούς Ρώσους Αξιωματούχους κατά την δεξίωση του Ρώσου Πρέσβη , όμως ήλθε η ώρα και θέλησε να τα αποκαλύψει.

Η σημαντικότερη  είδηση αφορά στην συζήτηση που έγινε για την έλευση , σε πρώτη φάση , Υπουργών , Βουλευτών και κορυφαίων Ρώσων Αξιωματούχων στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα . Αυτό θα πραγματοποιηθεί περί τις 20 Αυγούστου και τους πολιτικούς θα συνοδεύουν και άνδρες της φρουράς του Ρώσου Προέδρου Βαντιμίρ Πούτιν.

Η παρουσία τους στην Καλαμπάκα θα διαρκέσει περισσότερες από τρείς ημέρες και θα σχετίζεται με θέματα ασφάλειας και των Ρώσων που θα συνοδεύουν αλλά περισσότερο για την προετοιμασία του Προέδρου της Ρωσίας .

Όλα αυτά ξεκίνησαν όταν πριν ένα χρόνο την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα επισκέφτηκε ο κος  Αντρέι Μάσλοφ  , Ρώσος Πρέσβης  στην Ελλάδα . Τον Ρώσο Πρέσβη και την σύζυγό του είχε υποδεχτεί  ο Δήμαρχος Καλαμπάκας στο γραφείο του , και στην μισή ώρα παραμονής του Πρέσβη στο Δημαρχείο η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ενδεχόμενο να υπάρξει μια αδελφοποίηση της πόλης της Καλαμπάκας με μια πόλη από την Ρωσία, με τον κ. Σινάνη να προτείνει στον Ρώσο Πρέσβη να πει ο ίδιος με ποια πόλη να γίνει αυτή η αδελφοποίηση.

Ο κος Αντρέι Μάσλοφ  έμεινε κατενθουσιασμένος από την επίσκεψη στα Μοναστήρια των Μετεώρων και την φιλοξενία   και ανταπέδωσε με την πρόσκληση στον Δήμαρχο στην Πρεσβεία.

Ως φαίνεται ο Πρέσβης μετέφερε τις εντυπώσεις του στου Αξιωματούχους του Κρεμλίνου με αποτέλεσμα ακόμη και ο κος Πούτιν να θέλει να επισκεφτεί τα Μετέωρα.

Θεωρούμε ότι η έλευση Ρώσων Υπουργών και Βουλευτών και αν τελικά ευοδώσουν  οι προσπάθειες να γίνει και η επίσκεψη του Προέδρου της Ρωσίας , θα αποτελέσει μοναδικό γεγονός ώστε να παρακινηθούν χιλιάδες Ρώσοι να επιλέξουν και αυτοί την περιοχή .

  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε δεν πίνουμε όλοι νερό από την βρύση ούτε ληγμένα αναψυκτικά στα ανταμώματα.

  • ΟΧΙάς

    Με την ίδια λογική όλοι οι Ισπανοί θα έπρεπε να επισκεφτούν τα Μετέωρα, λόγω του ότι η βασίλισσά τους ήρθε στα Μετέωρα και οι Αμερικανοί να τρώνε πρόβειο και πίτες στην Διάβα επειδή στο παρελθόν φιλοξενήσαμε τον Αμερικανό πρέσβη. Δήμαρχε θα κάνεις πολλές μέρες διακοπές στα Μετέωρα;

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .