«Μεγάλη τιμητική εκδήλωση για τον Βασίλη Τσιτσάνη» Συνδιοργάνωση των Θεσσαλών Ευρώπης και Δήμου Τρικκαίων

3 Ιουνίου, 2015 18:20 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_DimosTrikala_DCE

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκε εκ νέου ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας. Στην νέα επίσκεψη αυτή παραβρέθηκε επίσης ο κ. Γεώργιος Στεφανής (τ. Πρόεδρος του Συλλόγου Δρακότρυπα Καρδίτσας) καθώς και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Στέλιος Καραγιώργος, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της καλλιτεχνικής αποστολής στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας.

Στη συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα οι παρευρηθέντες οριοθέτησαν το πλαίσιο για την κοινή συνδιοργάνωση της μεγάλης εκδήλωσης για τα εκατό χρόνια από τη Γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη που έχει σκοπό την προβολή του έργου του Βασίλη Τσιτσάνη.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί στο Γκύτερσλο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στα πλαίσια του 11ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης.

Από το γραφείο τύπου της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

 Α’  Γραμματέας    Ιωάννης Κίτσιος

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.