Συμβαίνει τώρα – Μεγάλη φωτιά στο Φωτεινό Καλαμπάκας έκαψε στάβλο και χορτολιβαδική έκταση

16 Αυγούστου, 2016 17:42 Επιμέλεια: /

fotia kalabaka (2)_DCE

Πάνω από 300 στρέμματα ( κατά δήλωση του Προέδρου του χωριού Βαβίτσα Φώτη  ) έκαψε μέχρι τώρα η φωτιά που καίει περίπου 2 ώρες σε  περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στο Φωτεινό και στο Μαυρέλι Καλαμπάκας.

Στην περιοχή επιχειρούν περισσότερα από 10 οχήματα της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας και Δεσκάτης με 30 Πυροσβέστες και η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Εκτός από την χορτολιβαδική έκταση η φωτιά στο πέρασμα της έκαψε καις έναν στάβλο που βρισκόταν στην περιοχή.

Στον τόπο της φωτιάς βρίσκονται οι Αντιδήμαρχοι Καλαμπάκας κκ. Βουρλίτσης και Αναγνωστόπουλος και οι Πρόεδροι Φωτεινού και Μαυρελίου κκ. Βαβίτσας και Κουβάτας.

Φωτό αρχείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.