Μεγάλη ατυχία – Μόνο η σκάλα έμεινε άθικτη !!!

22 Μαΐου, 2016 09:39 Επιμέλεια: /

potami maios 2016 (5)

Και εκεί που περίμεναν να λιγοστέψει το νερό στο ποτάμι για να βοηθηθεί η πρόσβαση όσων θέλουν να μετακινούνται στην αντίπερα όχθη , δυστυχώς η βροχές των τελευταίων ημερών απογοήτευσαν τους πάντες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το νερό που κυλάει πλέον στο ποτάμι είναι πάρα πολύ και δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι πριν λίγες ημέρες.

Όλοι ελπίζουν ότι οι βροχές θα σταματήσουν και σιγά-σιγά η στάθμη θα πέσει και η πρόσβαση θα γίνει και πάλι εφικτή.

Το μόνο πράγμα που δεν υπέστη καμία ζημιά είναι η περιβόητη σκάλα που κείτεται αγέρωχη και άθικτη από τις βροχές , τον χρόνο και την πολύ χρήση…..

potami maios 2016 (4) potami maios 2016 (2) potami maios 2016 (1) potami maios 2016 (3)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.