Με τριήμερες εκδηλώσεις πέφτει η αυλαία της Σχολικής χρονιάς στο 1ο Δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας – Με επιτυχία η πρώτη μέρα

10 Ιουνίου, 2015 10:48 Επιμέλεια: /

DSC07689_DCE

Το τέλος της φετινής χρονιάς έφτασε και το 1ο Δημοτικό σχολείο Καλαμπάκας πραγματοποίησε σήμερα τη πρώτη από τις τριήμερες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει.

Τα παιδιά από όλες της τάξης ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής, που με το παιχνίδι και το τραγούδι διασκέδασαν όσους βρέθηκαν στην αυλή του πρώτου δημοτικού σχολείου.

Σκυταλοδρομίες, αγώνες τρέξιμο,τραγούδια και άλλα πολλά περιείχε το πρόγραμμα και όπως πάντα τέτοια μέρα έγινε και ο ανάλογος χαιρετισμός στα παιδιά της έκτης τάξης που του χρόνου θα βρίσκονται στο Γυμνάσιο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.