Με τον νέο γραμματέα της Ν.Δ. ο Κ. Σκρέκας

27 Απριλίου, 2016 15:44 Επιμέλεια: /

augenakis

Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Κατά τη διάρκεια αυτής εκλέχτηκε δια βοής νέος γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. ο Βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας ήταν από τους πρώτους που τον συνεχάρη, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο του σημειώνοντας ότι θα είναι δίπλα του στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης και δημιουργίας ενός σύγχρονου, Ευρωπαϊκού κόμματος.

Οι κ.κ. Κώστας Σκρέκας, Λευτέρης Αυγενάκης συνδέονται με ισχυρή προσωπική φιλία και είναι από τους νέους Βουλευτές που αξιοποιήθηκαν κατά την πρόσφατη διακυβέρνηση της Ν.Δ., και αξιοποιούνται και σήμερα από τον νέο αρχηγό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.