Με τον Κ. Μητσοτάκη στα πετρέλαια Πρίνου, ο Κώστας Σκρέκας

27 Ιουλίου, 2017 12:34 Επιμέλεια: /

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΣΚΡΕΚΑΣ-525x330

Συνοδεία του Κώστα Σκρέκα, αρμόδιου Τομεάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της ΝΔ και Βουλευτή Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas, στον Πρίνο Θάσου την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Ο σκοπός της επίσκεψης είχε να κάνει με την διαμόρφωση ακριβούς εικόνας, από κοντά, των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στην εξέδρα για την άντληση αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ενημέρωση από τους ειδικούς.

Ο Βουλευτής Τρικάλων και Πρώην Υπουργός παραμένει σε συνεχή συνεργασία με τον Πρόεδρο του κόμματος για θέματα οικονομίας και γενικότερης άσκησης πολιτικής, αλλά κυρίως για ζητήματα ενέργειας.

Η επίσκεψη των δύο ανδρών στο κοίτασμα Πρίνου επιβεβαιώνει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο κ. Μητσοτάκης στο χαρτοφυλάκιο της ενέργειας και της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου. Ταυτόχρονα δείχνει και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Κώστα Σκρέκα, ενός νέου πολιτικού με τεχνοκρατική αντίληψη, ο οποίος έχει οριστεί με απόφαση του ιδίου στη θέση αυτή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.