Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος για το Φράγμα Μεσοχώρας, ο Κ. Σκρέκας

2 Μαρτίου, 2016 12:41 Επιμέλεια: /

pasepes1

Τετ α τετ με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τσιρώνη είχε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, με θέμα την άμεση λειτουργία του φράγματος στη Μεσοχώρα. Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιβάλλοντος (ΠΑ.Σ.ΕΠ.ΠΕ.), στην οποία ο κ. Κ. Σκρέκας εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ως υπεύθυνος Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής .

Ο κ. Σκρέκας, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη του Συνδέσμου και τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην προσδοκία όλων το 2016 να είναι μία καλύτερη χρονιά, με πρόοδο και ευημερία, ενώ επεσήμανε τον καταλυτικό ρόλο που έχει το περιβάλλον για την ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας.  Ειδικότερα, επεσήμανε πως η προστασία του περιβάλλοντος δε συνεισφέρει μόνο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλά γίνεται ολοένα περισσότερο κατανοητό ότι είναι σκόπιμη και από οικονομικά άποψη, με τον τομέα να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες απασχόλησης, με δυναμική και προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης στο μέλλον.

Παράλληλα ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης του βασικού της περιβαλλοντικού κεφαλαίου και κατά συνέπεια χρειάζεται επενδύσεις και για τις αναγκαίες υποδομές. Τόνισε πως έχουν υλοποιηθεί σε μεγάλο μέρος επενδύσεις σε βασική υποδομή (έργα και εξοπλισμοί διαχείρισης υγρών αποβλήτων), υστερούν όμως τομείς που έχουν εξάρτηση από λειτουργικές δαπάνες και την προσφορά εργασίας όπως τα στερεά απόβλητα.

Ο κ. Σκρέκας επεσήμανε παράλληλα  την κρισιμότητα της υποχρεωτικής και συστηματικής παρακολούθησης και ελέγχων σε έργα και υπηρεσίες περιβαλλοντικής προστασίας/ διαχείρισης, ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των κανόνων και της Νομοθεσίας και να αποφεύγονται φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού που-  όπως σε όλους τους κλάδους – έτσι και στον κλάδο των επαγγελματιών Περιβάλλοντος υφίστανται .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.