Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκαν τα μέλη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών Νομού Τρικάλων

19 Ιουνίου, 2015 11:30 Επιμέλεια: /

DSC05617_DCE

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκαν ο πρόεδρος κ. Καραγκούνης και τα μέλη του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών Νομού Τρικάλων, παρουσία και του Διευθυντή Ανάπτυξης της Π.Ε. Τρικάλων κ. Αθανασίου.

Τα μέλη του Σωματείου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο και τους επαγγελματίες, με κύρια θέματα την σύσταση επιτροπής για αδειοδότηση ηλεκτροσυγκολλητή και οξυγονοκολλητή, αλλά και την αντίδραση του Σωματείου για την απόφαση που υπάρχει να αλλάξει η φορά των πινακίδων των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να μην γίνονται αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.

Για τα παραπάνω θέματα το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών θα αποστείλει και υπόμνημα προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Περιφερειάρχη για το θέμα της αδειοδότησης, για το οποίο ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με νόμιμες διαδικασίες θα «βγει» η προκήρυξη ώστε οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να περάσουν από εξετάσεις και να πάρουν τις άδειες του ηλεκτροσυγκολλητή και του  οξυγονοκολλητή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.