Με το Ράδιο Σταγών ζωντανά άνοιξε το Καλοκαιρινό πρόγραμμα της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
15 Ιουνίου 2017, 18:28

Σήμερα Πέμπτη  το Ράδιο Σταγών από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι εξέπεμψε  ζωντανά από την Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας.

Με το ξεκίνημα του φετινού Καλοκαιρινού προγράμματος εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης  , οι ακροατές , μικροί φίλοι αλλά και γονείς ,  βρέθηκαν  στην Βιβλιοθήκη και έζησαν  από κοντά την διαδικασία μιας ζωντανής εκπομπής.

Οι  μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και να στείλουν μηνύματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ήταν  μια ιδιαίτερη ημέρα για το Ράδιο Σταγών , την Βιβλιοθήκη και όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Η εκπομπή μεταδόθηκε  ζωντανά  και με εικόνα από το Stagonnews.gr και από την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

Στο πάνελ συμμετείχαν ο Βαγγέλης Γκιάτας , ο Γιώργος Παρθένης και ο Συγγραφέας Χρήστος Δημόπουλος ( φίλος της βιβλιοθήκης )  που ταξίδεψε από την Αθήνα για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ανέλυσαν το Πρόγραμμα των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης , ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν η κα Δημουλά , ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Δρούγκα.

bibliothiki radio stagon (5) bibliothiki radio stagon (4) bibliothiki radio stagon (3) bibliothiki radio stagon (2) bibliothiki radio stagon (1) bibliothiki radio stagon (14) bibliothiki radio stagon (16) bibliothiki radio stagon (15) bibliothiki radio stagon (13) bibliothiki radio stagon (10) bibliothiki radio stagon (12) bibliothiki radio stagon (9) bibliothiki radio stagon (8) bibliothiki radio stagon (6)

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .