Με το Δήμαρχο Καλαμπάκας θα συναντηθεί αύριο η ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών για το αναρριχητικό κέντρο Γάβρου και Αγίου Δημητρίου

22 Σεπτεμβρίου, 2015 19:49 Επιμέλεια: /

DSCF0514_DCE

Με το Δήμαρχο Καλαμπάκας θα συναντηθεί αύριο ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 το απόγευμα η ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών για το αναρριχητικό κέντρο Γάβρου και Αγίου Δημητρίου.

Στα «ζεστά» φαίνεται ότι πήραν το θέμα της προώθησης χρηματοδότησης της επικαιροποιημένης μελέτης για το αναρριχητικό κέντρο Χασίων οι Χασιώτες όπως δείχνουν οι πρώτες κινήσεις της σχετικής ομάδας πρωτοβουλίας που ιδρύθηκε για αυτόν ειδικά το σκοπό αλλά και για να ασχοληθεί με την γενικότερη αναπτυξιακή προοπτική των Χασίων .

Σε ότι αφορά τώρα στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη θα πραγματοποιηθεί  ώστε να υπάρξει ενημέρωση για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής επί του θέματος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.