Με τις ζωές μας δεν παίζουμε

30 Ιουνίου, 2015 16:20 Επιμέλεια: /

1610849_10201855838277390_4149478465607295705_n_DCE

Οι στιγμές που ζούμε είναι σοβαρές και επικίνδυνες είναι ευθύνη όλων των πολιτών ανεξαρτήτως ιδεολογιών, να συμμετέχουμε μαζικά τη Κυριακή 5 Ιουλίου και να στηρίξουμε την Ευρωπαϊκή πορεία του Έθνους, ψηφίζοντας ΝΑΙ.
Μόνο με το ΝΑΙ μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, ο δρόμος δεν είναι εύκολος, όπως τίποτα στη ζωή που ζούμε.
Το κάθε ΝΑΙ δεν είναι ατομική ευθύνη είναι συλλογική υποχρέωση του Τώρα, του Αύριο, τη Κυριακή έχουμε ραντεβού με την ιστορία που έρχεται και υπάρχουν 2 τρόποι να τη γράψουμε ως Λαός, σκεφθείτε σοβαρά όλοι πως θέλουμε τη χώρα μας.
Δεν είναι η ώρα να ρίχνουμε ευθύνη στις προηγούμενες πολιτικές η στα λάθη των Ευρωπαϊκών πρακτικών αντιμετώπισης της κρίσης στη χώρα μας, αν αναλογιστούμε μόνο αυτά με θυμό θα πάρουμε μια απόφαση που οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωζώνη και γενικά η Ευρωπαϊκή οικογένεια είναι σαν ένα βάζο πηλού που ακόμα δεν έχει πάρει το σχήμα που πρέπει, χρειάζεται υπομονή και επιμονή να αλλάξουμε την Ευρώπη χωρίς να τη Γκρεμίσουμε, αυτό για να γίνει όμως χρειάζεται να είμαστε κομμάτι της Ένωσης, οι πραγματικές μάχες δίνονται εντός και όχι εκτός απομονωμένοι και αδύναμοι από όλους, το Μαζί γίνεται από δύο θέλω χωρίς τα Εγώ τους.

Τη Κυριακή 5 Ιουλίου στο δημοψήφισμα θα ψηφίσω ΝΑΙ, και καλώ ειδικά όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου να σκεφτούν 2 φορές πριν τη κάλπη, αποφασίζουμε για το μέλλον μας δεν είναι η ώρα για εύκολα ΟΧΙ, αλλά των δύσκολων ΝΑΙ, τώρα είναι η στιγμή να αποδείξουμε σε όλους ότι η νέα γενιά δεν είναι επιπόλαιη, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την απόφαση που χρειάζεται και να γίνουμε οι Πρωταγωνιστές των εξελίξεων ψηφίζοντας μαζικά ΝΑΙ στο μέλλον που αξίζει να έχουμε, ΝΑΙ στα όνειρα μας, και να απαντήσουμε στη Κοινωνία που μας αγνοεί πέρα από χρώματα ότι μπορεί εμείς η νέοι να μην έχουμε πάντα Δίκιο, αλλά η Κοινωνία που μας αγνοεί έχει πάντα Άδικο.

Μαζί ψηφίζουμε ΝΑΙ και γινόμαστε η παρέα που γράφει ιστορία και δημιουργεί και όχι κομμάτι της παρέας που διαγράφει ιστορία θυσιών και κεκτημένων με συνέπειες μη αναστρέψιμες.
Καλή Δύναμη σε όλους με ψυχραιμία & Λογική.
Με τις ζωές μας δεν παίζουμε.

Γράφει Ο Πιλάτος Παναγιώτης

* Ο Πιλάτος Παναγιώτης ειναι Ελεύθερος Επαγγελματίας & Τοπικός Συντονιστής Εθελοντών Το Ποτάμι Ν. Τρικάλων

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.