Με τις συνεργάτιδες !!

10 Οκτωβρίου, 2016 08:20 Επιμέλεια: /

dimarxos-_dce

Τροχάδην , τη συνοδεία των τριών Αντιδημάρχων Μαρία Κουκουράβα – Γκαραγκάνη , Μαρία Φροσυνάκη  και Σοφία Δρούγγα , κατέφθασε στην γέφυρα Διάβας ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης  προκειμένου να παρευρεθεί στην  επί ποδός ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε αναφορικά με την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών . Και βέβαια η εικόνα του Δημάρχου εν μέσω των άμεσων συνεργατών του άπαντες εκπροσώπων του ωραίου φύλλου , ουδόλως πέρασε απαρατήρητο από τους παρευρισκόμενους  . Δήμαρχε , ποιος στην χάρης σου , αλλά ένα τραπέζι να τοποθετηθούν τα σχέδια πάνω δεν φρόντισαν οι συνεργάτιδές σου να υπάρχει ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Kalampakas

    O Δήμαρχος και οι αμαζόνες του. Τώρα ιδίως που εμπλουτίζονται οι αμαζόνες με τη νέα ειδική του συνεργάτιδα επί νομικών θεμάτων, ποιος στη χάρη του.

    • ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ

      Το μάτι σου το αλλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.