Με θεατρικά, φαγητό και γλέντι αποχαιρέτησαν τη σχολική χρονιά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας

13 Ιουνίου, 2017 19:45 Επιμέλεια: /

DSD_9398_DCE

Γιορτή για την λήξη της διδακτικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο η πρώτη χρονιά στο νέο σχολείο της πόλης μας.

Η εκδήλωση περιείχε θεατρικά από τα παιδιά όλων των τάξεων ενώ στη συνέχεια ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Δ/ντη και τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου διοργάνωσαν παραδοσιακό γλέντι με φαγητό και μουσική.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου θα παραδοθούν στους γονείς των παιδιών η βαθμολογία και θα ξεκινήσουν και επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών καλό καλοκαίρι..

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.