Με πτυχία αλλά άνεργοι

5 Απριλίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

IMG_5433

Ενδιαφέροντα  τα στοιχεία μελέτης που έγινε στην χώρα μας που κατατάσσεται  στην 9η  θέση μεταξύ 22 χωρών με  μεγάλο  αριθμό  εξειδικευμένου προσωπικού, που, όμως, φεύγει στο εξωτερικό . Συγκεκριμένα η χώρα μας  έχει 7,3 διδάκτορες ανά 1.000 άτομα οικονομικά ενεργού πληθυσμού  κάτι εξόχως θετικό αλλά χωρίς να μπορεί να απορροφήσει τους πτυχιούχους και να μπορεί να αξιοποιήσει τις γνώσεις  των κατόχων τους οι οποίοι αναγκάζονται  υποβαθμιζόμενοι  ενσυνείδητα  , να φύγουν στο εξωτερικό .

Το συμπέρασμα ; όταν μια χώρα χάνει την δημιουργική γνώση , δεν ξέρω σε τι μπορεί να ελπίζει έστω και αν έχει 7,3 διδάκτορες ανά 1.000  άτομα οικονομικά ενεργού πληθυσμού !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.