Με Νίκο Αγγελάκη η Ελληνική Αστυνομία παρούσα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποδοσφαίρου Special Olympics 2016

4 Ιουνίου, 2016 17:46 Επιμέλεια: /

1

Στα πλαίσια του εορτασμού της 16ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου  Special Olympics 2016 η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των Special Olympics  και δινοντας τον παρών με την ομάδα ποδοσφαίρου της Ελληνικής Αστυνομίας δίνοντας το στίγμα είμαστε όλοι μαζί στην και φυσικά το κοινωνικό πρόσωπο σε μια προσπάθεια όπου ο εθελοντσμός να είναι ένα ύψιστο αγαθό για το καθέναν μας..Η της Ελληνικής Αστυνομίακαι η Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι πάντα  παρών στις δράσεις των Special Olympics Hellas.

Μετά των αγώνα σε αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου υποστηρίξαμε  το θεσμό αυτό  δίνοντας το καλό παράδειγμα ανάπτυξης δεσμών φιλίας με τους αθλητές με διανοητική αναπηρία.

Ο Αντώνης Τσιμπάκης προνητής της Ομάδας ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε με το γεγονός

Όλοι οι Αστυνομικοί -Αθλητές νιώσαμε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που αγωνιστήκαμε με αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι το σημερινό τουρνουά θα συμβάλλει ώστε, δια μέσου του ποδοσφαίρου, να ενθαρρυνθεί περαιτέρω και η υπόλοιπη κοινωνία μας, παραμένοντας κοντά τους και πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο, περιβάλλοντας πάντα κάθε προσπάθειά τους με αγάπη και με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα προσφέρει όμορφες στιγμές ακόμη και μέσα σένα δύσκολο περιβάλλον.

Στην αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχε και ο φίλος μας και παίχτης της Κρύας Βρύσης  Νίκος Αγγελάκης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.