Με Νεοελληνική Λογοτεχνία, Χημεία-Βιοχημεία και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές – Θέματα και απαντήσεις

22 Μαΐου, 2015 09:25 Επιμέλεια: /

panelladikes_DCE

Με μαθήματα κατεύθυνσης συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Ειδικότερα, οι μαθητές εξετάζονται στη Νεοελληνική Λογοτεχνία (θεωρητική κατεύθυνση), στη Βιολογία (θετική), στη Χημεία-Βιοχημεία (τεχνολογική – κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (τεχνολογική κατεύθυνση – κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα με Αρχαία Ελληνικά για τους μαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικά για τους υποψηφίους τόσο της θετικής όσο και της τεχνολογικής (και των δύο κύκλων).

Δείτε τα θέματα:

Νεοελληνική Λογοτεχνία
Βιολογία
Χημεία – Βιοχημεία
Α.Ο.Δ.Ε.

Δείτε τις απαντήσεις από το Φροντιστήριο ΝΕΟ:
Α.Ο.Δ.Ε.
Νεοελληνική Λογοτεχνία
Βιολογία

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.