Με μια συγκινητική εκδήλωση αποχαιρέτησαν το Δημοτικό οι μαθητές της 6ης τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

12 Ιουνίου, 2015 11:38 Επιμέλεια: /

DSCF0286_DCE

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τα παιδιά της 6ης τάξης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

Οι μαθητές που τελειώνουν φέτος το Δημοτικό είναι οι πρώτοι μαθητές που φοίτησαν όλες τις τάξεις στο νεότερο Δημοτικό τις Καλαμπάκας και γι αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε γι αυτούς ειδική εκδήλωση.

Τα παιδιά απάγγελλαν συγκινητικούς λόγους, παρακολούθησαν βίντεο με όλα τα χρόνια που πέρασαν στο σχολείο ενώ στο τέλος η εκδήλωση έκλεισε με το παραδοσιακό μπουγέλο.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις στα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό φυσικής.

Ο διευθυντής κ. Αυγέρης και οι δάσκαλοι του σχολείου ευχήθηκαν στα παιδιά καλό καλοκαίρι και καλή τύχη στο νέο τους σχολείου το Γυμνάσιο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.