Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Αντάμωμα των Γυναικών» στην Καστανιά Καλαμπάκας

14 Αυγούστου, 2015 18:33 Επιμέλεια: /

11905764_785434821576706_5754167321141440705_n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 στην Καστανιά Καλαμπάκας το «Αντάμωμα των Γυναικών» , ενός καθιερωμένου καλοκαιρινού ανταμώματος με ρίζες αρχόμενες από τη δεκαετία του 1980.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ταβέρνα Λεωνίδα Μπαμπούκα υπό την αιγίδα του Μορφωτικού & Ευεργετικού Συλλόγου Καστανιάς  «Ο ΣΤΙΝΟΣ» και δη της Γ. Γραμματέως κ. Λίτσας Ρήγα – Νικοθώδη.

Η αθρόα προσέλευση των γυναικών  και η σύμπνοια με την οποία εργάσθηκαν κατά την προετοιμασία του ανταμώματος αποτέλεσε έναυσμα αστείρευτου κεφιού , χαράς και διασκέδασης ενώ τα βλάχικα και παραδοσιακά ακούσματα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν τον δικό τους τόνο στην βραδιά. Προσφέρθηκαν εκλεκτά εδέσματα αποτέλεσμα της συνεργασίας των γυναικών και του καταστήματος.

Κλείνοντας, οι θετικές εντυπώσεις του παραδοσιακού αυτού εθίμου αποτέλεσαν κοινή ομολογία όλων των γυναικών για την προσδοκία του επόμενου ανταμώματος το ερχόμενο καλοκαίρι και πάλι στην Καστανιά.

Ωστόσο, αμεσότερα, όλοι οι Καστανιώτες και μη θα ανταμώσουν την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στην τοποθεσία «Γκούρα» όπου το φυσικό κάλλος και η παράδοση θα συνδυαστούν για μια ακόμη φορά για την διασκέδαση όλων.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.