Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση-επίδειξη μεταξύ του τοπικού συλλόγου (Shidokan καράτε) και του φιλοξενούμενου Αθλητ. Συλλόγου «ΑΝΤΙΟΠΗ»

admin
admin
10 Φεβρουαρίου 2016, 09:11

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 η φιλική κοινή προπόνηση-επίδειξη μεταξύ του τοπικού συλλόγου (Shidokan καράτε) και του φιλοξενούμενου Αθλητ. Συλλόγου «ΑΝΤΙΟΠΗ» – Bushido dojo, kyokushinkai IKO 3 (Matsushima) από Αθήνα.

Tο πλήθος των θεατών (συγγενείς-φίλοι) είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνοτροπία δύο διαφορετικών δυναμικών ιαπωνικών στυλ καράτε (Σίντοκαν-Κιόκουσιν) με συμμετοχή 80 περίπου επίλεκτων αθλητών από την Καλαμπάκα (Shidokan), την Αθήνα (kyokushin) με προπονητή τον Χρήστο Παύλου 3 Dan Kyokushinkai IKO 3, καθώς και μερικών αθλητών από τα Τρίκαλα (Shidokan) με υπεύθυνο τον sempai Νταιλιάνη Αχιλλέα 2 Dan και την Κοζάνη (Shidokan) με προπονητή τον Σαββίδη Τέλη 3 Dan.

Η προπόνηση διεξήχθη σε τρεις ενότητες, κιχόν, κάτα, κούμιτε ανά βαθμό και ηλικία, από τους  έμπειρους προπονητές του συλλόγου της Αθήνας και του τοπικού συλλόγου (απόφοιτοι της Σχολής προπονητών καράτε της ΕΛΟΚ). Στο τέλος της προπόνησης έγιναν φιλικοί αγώνες, όπου όλοι σχεδόν οι αθλητές αγωνίσθηκαν μεταξύ τους με απόλυτο εξοπλισμό ασφάλειας, με σκοπό την απόκτηση εμπειρίας των κανονισμών του knock down καράτε επιδεικνύοντας πείσμα, μαχητικότητα και εξαιρετική εμφάνιση αποσπώντας το θαυμασμό για το ήθος και την προσπάθειά τους όχι μόνο από τους θεατές αλλά και από τους αντιπάλους τους σε μια από τις όμορφες σπάνιες στιγμές όπου θεατές, προπονητές και αθλητές χειροκροτούν όλοι μαζί νικητή και ηττημένο αποδεικνύοντας ότι το καράτε είναι πολιτισμός. Η εκδήλωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους και αποφασίστηκε παρόμοια κοινή συνάντηση στο μέλλον.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τους γονείς που συμμετείχαν στη συνάντηση στα πλαίσια της αθλητικής άμιλλας και της συνεργασίας συλλόγων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .