Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
26 Νοεμβρίου 2016, 23:42

Επιτυχία , όπως κάθε χρόνο άλλωστε , σημείωσε και φέτος η εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου  στο κέντρο «Royal Palace» στην Καλαμπάκα .

Ήταν η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των μαθητών του συγκεκριμένου εκπαιδευτηρίου που έχει γίνει πια θεσμός και έχει ως στόχο , πέραν της οικονομικής ενίσχυσης για την πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της τρίτης τάξης , την συνεύρεση σε μια βραδιά χαλάρωσης και χωρίς βιβλία και απουσιολόγια , να τεθούν και τα ζητήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του εκπαιδευτηρίου .

Μέσα από την συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας , δηλαδή τον σύλλογο διδασκόντων , τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το δεκαπενταμελές μαθητικό συμβούλιο , προέκυψε μια βραδιά ψυχαγωγίας αλλά κα προβληματισμού για την λειτουργία του σχολείου .

Το σύνολο των παραγόντων του εκπαιδευτηρίου αναφέρθηκαν στα θέματα που απασχολούν το ΓΕ.Λ τονίζοντας πως το σχολείο είναι υπόθεση που όλων και πως θα συνεισφέρουν ώστε να λειτουργήσει αντιμετωπίζοντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν .

Στον χαιρετισμό του ο Λυκειάρχης κ. Σταυράκης αφού ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία και την συμβολή στην εκπλήρωση της αποστολής του σχολείου που είναι , όπως είπε , η γνώση , υπογράμμισε πως τόσο ίδιος , όσο και οι καθηγητές θα κάνουν τα πάντα για το σχολείο ώστε να μην διαταραχθεί η εκπαιδευτική διαδικασία από τα όποια προβλήματα υπάρχουν .

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η Δημοτική Αρχή με το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη Χρήστο συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

Ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με διασκέδαση να αναλαμβάνουν οι  Στέλιος Ευαγγελάκης, στο κλαρίνο ο Μιχάλης Ράπτης και στο λαϊκό τραγούδι ο Μίλτος Κρανιάς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .