Με μεγάλη επιτυχία η «Γιορτή Πίτας» στο Χαλίκι

6 Αυγούστου, 2017 13:50 Επιμέλεια: /

Untitled

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πλατεία του χωριού, με τεράστια επιτυχία, η εκδήλωση θεσμός για το Χαλίκι η «Γιορτή Πίτας».

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έσπευσαν στην πλατεία του Χαλικίου , για να δοκιμάσουν παραδοσιακές πίτες όλων των γεύσεων που παρασκεύασαν με μεράκι οι γυναίκες του χωριού.

Την εκδήλωση τίμησαν εκτός του κόσμου , και πολιτικοί Άρχοντες του τόπου όπως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βουρλίτσης, ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Βλαχογιάννης κ.α. .

Το  «ζεστό» χειροκρότημα των παρευρισκομένων απέσπασε το χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου,  ενώ στην συνέχεια κυριάρχησε ο χορός υπό τους ήχους Δημοτικής ορχήστρας που απαρτίζονταν από τους Δημήτρη Λεβέντη στο κλαρίνο, Αχιλλέα Χαχάμη στο τραγούδι, Χρήστο Αδάμο στη κιθάρα, Αλέκο Χλίβα στα πλήκτρα και Κώστας Μάνη στο ντέφι-τραγούδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ιστορικό χωριό Χαλίκι βρίσκεται σε υψόμετρο 1.150 μ. και είναι το Δυτικότερο χωριό του Νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας.

Φωτό : Χρήστος Παπαβασιλείου

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.