Με κλαρίνο υποδέχονται τη συμφωνία ;

27 Ιουνίου, 2015 08:34 Επιμέλεια: /

DSCF0363_DCE

Περνώντας  χθες το μεσημέρι από την πλατεία «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» άκουσα βιολιά, κλαρίνα και νταούλια να βαράνε ένα από τα γνωστά δημοτικά μας τραγούδια και κάποιοι απ΄τους θαμώνες  να άδουν στο σκοπό .

Η εικόνα με την γενικότερη εικόνα της χώρας που δίνει τη μάχη στις Βρυξέλες καμία σχέση . Εκεί πρόσωπα  συνοφρυωμένα  και κατηφή , εδώ χαρούμενα και πέρα βρέχει , που λένε . Η πλήρη αντίθεση στον απόγειό  της δηλαδή .

Θέλετε τώρα να δείτε πως μου το σχολίασαν κάποιοι θαμώνες καθώς με είδαν να βγάζω φωτογραφίες ;  «Υποδέχονται την συμφωνία με  κλαρίνα , βιολιά και νταούλια» !!!

Κάποιος άλλος , περισσότερο εμβριθείς περί του Ελληνικού κοινωνικού γίγνεσθαι , μου είπε ότι  «αυτήν είναι η δύναμη της χώρας» !!!

Ναι , η δύναμη που όμως δεν έχει αντιληφθεί  και φυσικά δεν αξιοποιεί δημιουργικά , θα πρόσθετα εγώ .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.