Με υλικό προβολής και ανάδειξης του Μουσείου Γεωλογικών Σχηματισμών των Μετεώρων προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας

26 Αυγούστου, 2016 17:01 Επιμέλεια: /

kastraki geologikoo (1)

Με υλικό προβολής για το Μουσείου Γεωλογικών Σχηματισμών των Μετεώρων προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 20.000,00 € (με ΦΠΑ) με τον ανάδοχο.

 

Αντικείμενο του έργου  είναι η  προμήθεια  και τοποθέτηση  υλικού για τη διάδοση και την προβολή του Μουσείου Γεωλογικού  Σχηματισμού  των  Μετεώρων  που  θα  λειτουργήσει   στο  Καστράκι,  στο  διατηρητέο  Δημοτικό  Σχολείου  Καστρακίου,  ήτοι  προμήθεια :

–    Αφισών εκτυπωμένων ψηφιακά σε αυτοκόλλητα βινύλια με φωτογραφικό και πληροφοριακό  υλικό .

–    Ταπετσαριών εκτυπωμένων ψηφιακά σε αυτοκόλλητο βινύλιο

–   Αφισών  (banners) σε μουσαμά, για την σήμανση του εξωτερικού χώρου

–    Αφίσας  σε μουσαμά  οπισθοφωτιζόμενη

–     Ομοιώματος σπηλαίου από γύψο ( κατασκευή και τοποθέτηση )

–     Πληροφοριακών φυλλαδίων  για την προβολή και ανάδειξη του μουσείου

–     Πινακίδων σήμανσης διπλής όψεως

–     Πινακίδων σήμανσης επίτοιχων

–     Πινακίδων από πλαστικό συνθετικό υπαλοπίνακα (plexiglass) πάχους 1cm με εκτύπωση

– Πληροφοριακών πινακίδων  οδικής σήμανσης πλήρως αντανακλαστικές με  μικροπρισματική  αντανακλαστική  μεμβράνη  τύπου  3

–    Αγορά  φωτογραφιών

 

Η προμήθεια χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού –  Επιχειρησιακό πρόγραμμα : «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» με  συγχρηματοδότηση ΕΤΠΑ»

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.