Με φασολάδα το αντάμωμα Χασίων!!!

14 Μαΐου, 2015 08:23 Επιμέλεια: /

xasia antamoma 2007 1_DCE

<< …Από ολότελα , καλή είναι και η …τενα…>> , λέει ο φιλόσοφος λαός.

Αυτό σκέφτηκαν και οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων Χασίων και αποδέχτηκαν την πρόταση της Δημοτικής Αρχής φέτος στο αντάμωμα να μοιραστεί φασολάδα και όχι Πρόβιο κρέας με κριθαράκι.

Ο λόγος που άλλαξε το μενού της εκδήλωσης είναι καθαρά οικονομικός και όχι γιατί η ¨μανέστρα¨ έπεφτε βαριά στα στομάχια των  παρευρισκομένων.

Έμαθα ότι ακόμα και για την φασολάδα έγινε μάχη απο τους Προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων για να περιληφθεί στο πρόγραμμα αφού η σκέψη της Δημοτικής Αρχής ήταν να  μην μοιραστεί φαγητό.

Και εμείς διερωτόμαστε πως είναι δυνατόν Σύλλογοι και Εκκλησιαστικές Επιτροπές  να προσφέρουν γεύματα στις εκδηλώσεις τους και ο Δήμος να μην μπορεί να υποστηρίξει την μεγαλύτερη εκδήλωση ανταμώματος στον Δήμο ?

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.