Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές το πρώτο Meteora MTB Race 2016 – 130 Φωτογραφίες από τον αγώνα και τις απονομές


DSC_0545_DCE

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Καλαμπάκας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της «Cyclinghellas», διοργάνωσε σήμερα στην γραφική περιοχή των Μετεώρων για  1η χρονιά τον  Ποδηλατικό αγώνα  MTB  με Πανελλήνια συμμετοχή  με την ονομασία “1st Meteora MTBrace 2016 ”. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν αφενός η ανάδειξη  του  αισθητικού κάλλους της περιοχής των  Μετεώρων, αφετέρου  η  ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και  η  προώθηση του αθλήματος της ορεινής  ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η  καθιέρωση του αγώνα  ως θεσμό για την περιοχή  με Διεθνής συμμετοχές.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 11 από το γήπεδο  Καστρακίου Καλαμπάκας  και διαγράφοντας μια  διαδρομή 32 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά  μέσα από  συνεχή μονοπάτια σε χωμάτινο τερέν γύρω από τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης.

Πολλά συγχαρητήρια στους Καλαμπακιώτες Μπαταλογιάννη Χρήστο και Λαγούδη Παναγιώτη που διοργάνωσαν και εκτέλεσαν με επιτυχία όλο αυτό το εγχείρημα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ ενώ σε επόμενο άρθρο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε βίντεο  από την drone camera του stagonnews.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.