Με επιτυχία το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε η Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

admin
admin
7 Μαρτίου 2016, 12:10

1.- Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων, διοργάνωσε, την 1η Μαρτίου 2016, ημέρα Τρίτη, φιλικό τουρνουά αγώνων καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων, εν όψει των εορτών της Αποκριάς, στο οποίο τουρνουά συμμετείχαν έξι (6) ομάδες, από τις Τοπικές Διοικήσεις Ι.Ρ.Α.: Τρικάλων- Καρδίτσας- Λάρισας- Μαγνησίας- Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Εξωτ. Φρούρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων.

Η έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε την 12.00΄ ώρα της ιδίας ημέρας και ο τελικός του τουρνουά άρχισε περί ώρα 17.00΄.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, ο  Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπαιδινός και μάλιστα προσέφερε σεβαστό χρηματικό ποσό για τον ως άνω σκοπό, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο υπεύθυνος για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου απόντος του εκτός Τρικάλων Δημάρχου Τρικκαίων Δημητρίου Παπαστεργίου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Αθανάσιο Γραβάνη και αντιπροσωπεία Αστυνομικών, ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος, ο Παγκόσμιος Γενικός Γραμματέας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Γεώργιος Κατσαρόπουλος, η Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας Γιώτα Λουρίδα, ο Αντιπρόεδρος του Ταμείου Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Α.Π.Λ. Θεόδωρος ΓΟΥΣΙΑΣ μαζί με το μέλος Παναγιώτη Αθανασίου, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Βασίλειος Γιαννακόπουλος, ο εκδότης του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ»  και μέλος του Δ.Σ. της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Ηλίας Βασιλάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ και μέλος ΙΡΑ  Λακωνίας Χρήστος  Κοντάκος, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Θεσπρωτίας Δημήτριος Χρήστου μαζί με τον Β. Γραμματέα Νικόλαο Ντούκα, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Αρκαδίας Σωτήριος Κάσσιμος, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Λακωνίας Δημήτριος Κουβούσης, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Λαρισας Χρήστος Τσιώρας, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Μαγνησίας Στέφανος Κάρκαλης, ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας Γεώργιος Ζαρχανής, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος, Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Τρικάλων, ο Διοικητής του Τμήματος Εξωτ. Φρουράς Κ.Κ. Τρικάλων Αθανάσιος Καππάς, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας στον Ν. Τρικάλων Αλέξανδρος Αγραφιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Ιωάννης Αναγνώστου και ο Γραμματέας Αχιλλέας Γρηγορίου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού Τ.Δ.Π.Μ. Τρικάλων Απόστολος Τάτσιος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εξωτ. Φρουρ. Κατ/των Κράτησης Ιωάννης Αναγνώστου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εξωτ. Φρουρ. Κατ/τος Κράτησης Τρικάλων Χαράλαμπος Βασταρούχας, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Τρικάλων Παναγιώτης Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ευάγγελος Στέφος, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Βασίλειος Τζατζάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, μέλη των Δ.Σ. των ανωτέρω Ενώσεων, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.α.

2.- Τα τρόφιμα- είδη καθαριότητας- είδη υγείας & υγιεινής, συγκεντρώνονταν σε ειδικό χώρο έξωθεν του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Τρικάλων, επί της οδού Κατσιμήδου και πριν ακόμη αρχίσουν οι αγώνες, οι συνάδελφοι- οι Εξωτ. Φρουροί- οι μαθητές της ΣΜΥ Τρικάλων- ο κόσμος- οι φορείς- οι επιχειρήσεις, προσέρχονταν και γέμιζαν τα καλάθια της αγάπης, αποτυπώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους με «πράξεις». Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Τρόφιμα και χρήματα απέστειλαν επίσης το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα τις Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και οι ΙΡΑ : Θεσσαλονίκης- Ηρακλείου- Χανίων- Ξάνθης- Σάμου- Πιερίας- Αχαϊας- Λακωνίας- Αρκαδίας- Θεσπρωτίας- Λάρισας- Μαγνησίας- Καρδίτσας.

3.- Πριν τον τελικό, το χορευτικό Ζumba Fitness του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους, με μια όμορφη χορογραφία. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Κων/νος Θεοχάρης, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. Απευθύνθηκε σύντομος χαιρετισμός από Επισήμους και ο Γενικός Γραμματέας της  Τοπικής μας Αχιλλέας Μπέγας αφού καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του τους παρευρισκόμενους, γνωστοποίησε στο κοινό ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Τοπικής μας ο Τελικός αφιερωνόταν στην μνήμη των Ειδικών Φρουρών ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΤΗΝ 01-03-2011 ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ και ζήτησε από όλους να σηκωθούν και να αποδώσουν ως φόρο τιμής σε αυτά τα παλικάρια, ενός λεπτού σιγή.

4.- Τον τελικό παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος της πόλης μας Γεώργιος Παπαγεωργόπουλος και ανταγωνίστηκαν γα το τρόπαιο, η ομάδα της ΙΡΑ Λάρισας με την ομάδα της ΙΡΑ Καρδίτσας. Στο διάλλειμα του τελικού απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και στον Δήμαρχο Τρικκαίων, για την συμβολή τους στην διοργάνωση του τουρνουά μας. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον εκδότη του περιοδικού «ΔΥΝΑΜΗ»  και π. Πρόεδρο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης Ηλίας Βασιλάκης, για την πολύπλευρη προσφορά του στην οικογένεια της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Για την ιστορία, η ομάδα της ΙΡΑ Λάρισας κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά, σηκώνοντας το τρόπαιο, με 2η την ΙΡΑ Καρδίτσα, 3η την ομάδα της  ΙΡΑ Τρικάλων, 4η την ΙΡΑ Μαγνησία, 5η την ΙΡΑ Θεσσαλονίκη και 6η το Τμήμα της Εξωτερική Φρουρά Κ.Κ. Τρικάλων. Σε όλες τις ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα και ανθοδέσμες ορχιδέων από την ακριτική Σάμο, που μας απέστειλε ο Πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Γεώργιος Αβραμίδης.

5.- Μετά την λήξη του τελικού και τις απονομές, ο Πρόεδρος της Τοπικής μας Κων/νος Θεοχάρης, ευχαρίστησε παρευρισκόμενους- υποστηρικτές- συμμετέχοντες και παρατέθηκε γεύμα σε όλες τις αθλητικές αποστολές σε κοσμική ταβέρνα στα περίχωρα της πόλης μας.

6.-  Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, τόσο προς τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ – ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ- ΚΡΙΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΤΗΝ Σ.Μ.Υ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ- ΧΡΗΜΑΤΑ ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΌΠΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ-   ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES– ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ- ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΙΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΞΩΤ. ΦΡΟΥΡ. Κ.Κ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ-, ΤΗΝ WIND ΕΛΛΑΣ (ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ)- ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ-ΤΟΝ ΞΕΝΑΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ- ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΕΝΤΥΠΑ- ΗΛΕΛΤΡΟΝΙΚΑ- ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ) ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ- ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ- ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (Σχετικές αναρτήσεις Facebook Ipa Trikala)- ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, TON κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, όσο και τους συναδέλφους- τους εξωτερικούς φρουρούς- τον απλό κόσμο, που συνέβαλαν ώστε να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία και αποτέλεσμα το φιλανθρωπικό μας τουρνουά, με απώτερο αποτέλεσμα την συγκέντρωση ογκωδέστατου αριθμού τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τρικκαίων…… Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι στα δύσκολα, με συντονισμό μπορούμε να είμαστε όλοι μια «γροθιά». Δείξαμε όλοι μας ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, στηρίζουμε ΟΛΟΙ και με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Η χαρά μας είναι απερίγραπτη και η συμμετοχή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά, συνδράμοντας στο κοινωνικό σύνολο.

«ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ….ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ».

Με  εκτίμηση

SERVO   PER   AMIKECO

( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )

  Ο  Πρόεδρος                     O  Γενικός   Γραμματέας

  ΘΕΟΧΑΡΗΣ Κων/νος           ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .