Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΣΤ΄ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

4 Μαΐου, 2017 18:25 Επιμέλεια: /

5o dimotiko telos 2016 (30)

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ΣΤ΄ Τάξης  του 5ου Δημοτικού Σχολείου στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα, την Παρασκευή  28 Απριλίου 2017, με τη συμμετοχή Σχολείων Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  από όλη την Ελλάδα.

Η συμμετοχή περιείχε  παρουσίαση από  τους μαθητές  ενός  μύθου,  σε  ψηφιακή μορφή, με τίτλο:

«Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΑΣ».

Το έργο  δημιούργησαν οι ίδιοι οι μαθητές  στην αίθουσα πληροφορικής του Σχολείου μας υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας πληροφορικής κ. Ζιάκα Ιωάννας και των εκπαιδευτικών της τάξης κ. Δωρούση  Αθανασίου και Νάστου Βασιλείου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.