Με επιτυχία και πολλές συμμετοχές το 2ο Meteora MTB Race 2017 – Βασίλης Ευσταθίου ( Drone video )

admin
admin
21 Μαΐου 2017, 11:55

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με  την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Καλαμπάκας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της «Cyclinghellas», διοργάνωσε σήμερα στην γραφική περιοχή των Μετεώρων για  2η χρονιά τον  Ποδηλατικό αγώνα  MTB  με Πανελλήνια συμμετοχή  με την ονομασία “2st Meteora MTBrace 2017 ”. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν αφενός η ανάδειξη  του  αισθητικού κάλλους της περιοχής των  Μετεώρων, αφετέρου  η  ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και  η  προώθηση του αθλήματος της ορεινής  ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η  καθιέρωση του αγώνα  ως θεσμό για την περιοχή  με Διεθνής συμμετοχές.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 11 από το γήπεδο  Καστρακίου Καλαμπάκας  και διαγράφοντας μια  διαδρομή 18 και 32 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά  μέσα από  συνεχή μονοπάτια σε χωμάτινο τερέν γύρω από τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων, θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης.

Πολλά συγχαρητήρια στους Καλαμπακιώτες Μπαταλογιάννη Χρήστο και Λαγούδη Παναγιώτη που διοργάνωσαν και εκτέλεσαν με επιτυχία όλο αυτό το εγχείρημα.

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Τον αγώνα υποστήριζαν η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ ενώ σε επόμενο άρθρο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε βίντεο  από την drone camera του stagonnews.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .