Με επιτυχία η Θεατρική Παράσταση του Επι Σταγών

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
13 Ιουνίου 2015, 22:09

Με επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα η Θεατρική Παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου Επι Σταγών.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό θέατρο της Καλαμπάκας και είχε τίτλο « Προσοχή! Ο πρίγκιπας λερώνει ». Την επιμέλεια του έργου είχε το τμήμα του ΄΄Θεατρικό Παιχνίδι ΄΄ και η υπεύθυνη Μαρία Μπλούτσου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο έργο έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό μαγεύοντας το κοινό για άλλη μια φορά παίρνοντας στο τέλος ένα δυνατό χειροκρότημα.
Λίγα λόγια για το έργο
Πρόκειται για μια ιστορία που βασίζεται στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο πρίγκιπας χοιροβοσκός» και μιλάει για έναν ευαίσθητο και τρυφερό πρίγκιπα, ο οποίος μεταμφιέζεται σε χοιροβοσκό για να κερδίσει την καρδιά μιας αλαζονικής πριγκίπισσας που αγαπά. Τα τρία γουρουνάκια-αφηγητές κοροϊδεύουν τους ανθρώπους που δίνουν τόση σημασία στον έρωτα και χάνουν τη λογική τους Είναι ένα υπέροχο, πολύχρωμο και ανατρεπτικό παραμύθι όπου όλα είναι λίγο «πειραγμένα» και τίποτα δεν «είναι» όπως «φαίνεται» στην αρχή.
Τα κουστούμια της παράστασης κατασκευάστηκαν από ανακυκλώσιμα – πρωτότυπα υλικά που οι άνθρωποι του ΄΄ Επί Σταγών ΄΄ δούλεψαν επιμελώς για τους δώσουν τη μορφή που απαιτεί η παράσταση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .