Με επιτυχία η Θεατρική Παράσταση των παιδιών του Θεατρικού Εργαστηρίου ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ

admin
admin
4 Ιουνίου 2016, 23:59

Στην Τσιμεντούπολη τα πάντα είναι γκρίζα από το πολύ τσιμέντο και δεν υπάρχει καθόλου πράσινο. Η Αννούλα, ένα κοριτσάκι, επαναστατεί και τη μέρα της γιορτής του Τσιμέντου δραπετεύει στις στέγες των σπιτιών. Δεν θέλει να κατέβει ξανά στην πόλη,  αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Στις στέγες θα βρει την γιαγιά της που έχει πεθάνει και θα γίνει φίλη με ένα ξωτικό, τον Βαγγελάκη. Συντροφιά με τον Βαγγελάκη συναντούν παλιά Χριστούγεννα και παλιές Κυριακές, πουλιά και αεροπλάνα. Όταν ο Δήμαρχος της Τσιμεντούπολης αποφασίζει να ανέβει ο ίδιος στις στέγες για να μπορέσει να βρει την Αννούλα, η συνάντησή του με το Μαύρο Σύννεφο θα αλλάξει πολλά.

Μια εξαιρετικά διδακτική παράσταση για το περιβάλλον, το οξυγόνο και την ανάγκη να κάνουμε τις πόλεις  και τη ζωή μας καλύτερη ήταν η σημερινή παράσταση που ανέβασε το τμήμα θεατρικό παιχνίδι του θεατρικού εργαστηρίου ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ και παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Τα παιδιά για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά στο τέλος ανταμείφθηκαν με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .