Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στη Σαρακήνα Καλαμπάκας με αφορμή την εορτή Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

29 Ιουνίου, 2016 11:59 Επιμέλεια: /

DSD_5942_DCE

Πανηγυρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Σαρακήνα Καλαμπάκας με αφορμή την εορτή Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στην πλατεία το χωριού έλαβαν χώρα παραδοσιακά χορευτικά δρώμενα με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων Βασιλικής,Θεόπετρας,Βλαχάβας(δύο Σύλλογοι), Αύρας, Ξηρόκαμπου, Μεγάρχης και Σαρακήνας.

Η πλατεία γέμισε με αρκετό κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τη παραδοσιακή φασολάδα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Συλλόγου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά και οι άνθρωποι του Συλλόγου επιθυμούν να γίνει παράδοση κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής Πέτρου και Παύλου.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Τασ.Μπέσιου

    Τιμή στους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο,συγχαρητήρια σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα για την πολύ καλή εμφάνιση τους.Τώρα αν μερικοί που ψοφάνε για λεζάντα δεν βρίσκονταν εκεί,ε΄.δεν θα έχανε κι η Βενετιά βελόνι.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.