Με εντατικούς ρυθμούς η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα

2 Σεπτεμβρίου, 2015 17:07 Επιμέλεια: /

lioytas perdeia_DCE

Με επισκέψεις στα χωριά των Χασίων, στην περιοχή της Καλαμπάκας, συνέχισε την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας ο οποίος αμέσως μετά, παραβρέθηκε στην επιτυχημένη 3η Γιορτή Κτηνοτρόφων στην Σαμαρίνα Γρεβενών μετά από πρόσκληση των διοργανωτών αλλά και του τοπικού βουλευτή κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη. Στην ίδια εκδήλωση παραβρέθηκε και ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης με τον οποίο ο κ. Λιούτας συνδέεται με φιλία από τα φοιτητικά τους χρόνια.
Οι κτηνοτρόφοι αναγνώρισαν το ενδιαφέρον του κ. Λιούτα για τον κλάδο τους, το οποίο αποδείχθηκε έμπρακτα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με παρεμβάσεις του για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν (εξισωτική αποζημίωση κ.α.) αλλά και με προτάσεις για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας την οποία θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της κρίσης και την επιστροφή σε υγιή και βιώσιμη ανάπτυξη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να προστατευθεί η αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή υπογραμμίζοντας τις δεσμεύσεις του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη ο οποίος τόνισε κατηγορηματικά ότι θα εξαιρεθούν οι αγρότες από το φόρο και την προκαταβολή 100% και ταυτόχρονα θα εξυγιανθεί ο ΟΓΑ, χωρίς να υπάρχει αυτή η τεράστια αύξηση, ο τετραπλασιασμός της εισφοράς στους ασφαλισμένους.
Ο κ. Λιούτας χαρακτήρισε το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών ως εθνικό αφού δεν αφορά μια κοινωνική ομάδα αλλά μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για το σύνολο της ελληνικής παραγωγής.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.