Με ενέργειες του Μιχαλάκη αποκαθίσταται ο δρόμος που οδηγεί στο Σπήλαιο της Θεόπετρα

11 Δεκεμβρίου, 2015 13:41 Επιμέλεια: /

DSCF1435_DCE

Ανεστάλη η  λειτουργία του σπηλαίου Θεόπετρας για περισσότερο από 50 ημέρες , και  μετά από μια κακοκαιρία ( δυνατή νεροποντή ) που είχε πλήξει την περιοχή.

Η δυνατή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ο δρόμος σε ένα μεγάλο κομμάτι, από  τις  κατολισθήσεις και την αποκόλληση οδοστρώματος.

Συνεργεία του Δήμου Καλαμπάκας είχαν  προχωρήσει στην εν μέρει αποκατάσταση των ζημιών , ωστόσο όπως μας είχε ενημερώσει  ο Αντιδήμαρχος κ. Βουρλίτσης, δεν έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση .

Σε τελευταία κουβέντα που είχαμε με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κο Σινάνη , μας ενημέρωσε ότι η αποκατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζονταν πολλά χρήματα , πράγμα που ο Δήμος αδυνατούσε.

Ανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κος Μιχαλάκης ενημερώθηκε για το θέμα και το γεγονός ότι το σπήλαιο είναι κλειστό για τόσες ημέρες . Αμέσως ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη κος Αγοραστό και από κοινού αποφάσισαν ότι αυτό το μνημείο έπρεπε να ανοίξει και πάλι , αφού πολλοί επισκέπτες έρχονταν στην περιοχή ( και από μακριά ) , αλλά έφευγαν απογοητευμένοι.

Από σήμερα το πρωί άρχισε η απομάκρυνση των φερτών υλικών για την διάνοιξη του οδοστρώματος, αμέσως μετά θα γίνει ένα μεγάλο τοιχίο για να συγκρατεί τα χώματα και θα αποκατασταθεί πλήρων με ασφαλτόστρωση.

Το γεγονός εξελήφθη με τα θετικότερα  σχόλια όχι μόνο από της Διοικούντες τον Δήμο Καλαμπάκας αλλά και από τους Κατοίκους. Γιατί μπορεί να λειτουργεί το Παλαιοντολογικό Μουσείο με τα ευρήματα του Σπηλαίου στην είσοδο της Θεόπετρας , αλλά αν κάποιος δεν έχει νόημα αν κάποιος δεν μπορεί να τα επισκεφτεί από κοινού.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.