Με ενδιαφέρον

17 Ιουνίου, 2015 07:52 Επιμέλεια: /

aporrimata_DCE

Και να , εν μέσω Καλοκαιρινής ραστώνης , το δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας συζητά για δύο καυτά θέματα :  την ανάθεση  αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες και φυσικά τα τραπεζοκαθίσματα .

Τώρα , για μεν το πρώτο πολλά έχουν ειπωθεί και φυσικά η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο γίνεται υπό το πρίσμα αφ’ ενός  τις γνωστές δηλώσεις του αντιδημάρχου Τρικκαίων  και αφ’ ατέρου με τη στάση εργασίας που πραγματοποίησαν χθες οι δημοτικοί υπάλληλοι διαμαρτυρόμενοι  για τις αποφάσεις των δημοτικών αρχών να αναθέσουν την αποκομιδή σε ιδιώτες  τονίζοντας ότι έτσι ακυρώνεται ο ίδιος ο χαρακτήρας και η ουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Σε ότι αφορά τα τραπεζοκαθίσματα  το αν και ποιες αποφάσεις θα ληφθούν αναμένεται με ενδιαφέρον  από πολλούς .

Να λοιπόν μια συνεδρία που έχει ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.