Με ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινοσκοπικό μηχάνημα για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών προμηθεύει η Περιφέρεια Θεσσαλίας το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

14 Μαΐου, 2015 07:55 Επιμέλεια: /

Agorastos_DCE

Κώστας Αγοραστός: «Ενισχύουμε τις δομές της δημόσιας υγείας προς όφελος των πολιτών»
Με ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό ακτινοσκοπικό μηχάνημα προϋπολογισμού 250.000 ευρώ ενισχύει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό της προέγκρισης δημοπράτησης του έργου.

Η δημοπράτηση αφορά στην προμήθεια ενός ψηφιακού ακτινοσκοπικού για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Το ψηφιακό ακτινοσκοπικό σύστημα είναι κατάλληλο για βαριά νοσοκομειακή χρήση σε περιβάλλον Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και περιλαμβάνει τα εξής:

– Γεννήτρια πολυκορυφών συγχρονης τεχνολογίας,

– Μονάδα ακτίνων Χ με ακτινολογική λυχνία,

– Τηλεχειριζόμενη, κατακλινόμενη ακτινοδιαγνωστική τράπεζα με bucky,

– Ψηφιακό σύστημα με ανιχνευτική διάταξη τύπου CCD camera ή flat panel.

Το μηχάνημα αυτό αποτελεί μέρος της Πράξης του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για τις Ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας» συνολικού προϋπολογισμού 310.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «η προμήθεια του ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος αποτελεί ένα ακόμη βήμα στη διαρκή και αταλάντευτη προσπάθειά μας για την ενίσχυση των δομών της δημόσιας υγείας με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος θα συνδράμει στο πολύτιμο έργο του υγειονομικού προσωπικού προς όφελος των πολιτών. Ειδικά δε, για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, θα συμβάλει τα μέγιστα στη ζωτικής σημασίας αποστολή που επιτελεί».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.