Με χιούμορ αλλά ….

2 Ιουλίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

pentakosariko

Είναι πασίδηλο ότι ως φυλή έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να  αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και τις δυσκολίες με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό   να παίζουν σημαντικό ρόλο .

Λοιπόν , όσο και να μην το πιστεύετε σοκ  υπέστη ο σερβιτόρος γνωστού καφέ της πόλης  μας όταν ένας πελάτης έβγαλε να τον πληρώσει με ένα πεντακοσάρικο της πάλαι ποτέ δραχμούλας που προφανώς κρατούσε στην συλλογή του .

Μάλιστα το περιστατικό είχε συνέχεια καθώς ο πελάτης «έψησε» τον σερβιτόρο ότι η Ελλάδα μπήκε στην  δραχμή και πως εκείνος απλά δεν το πήρε χαμπάρι με τον φουκαρά  τον σερβιτόρο να έχει μείνει  ενεής  ψάχνοντας  να βρει  τρόπο να γυρίσει  ρέστα .

Αγαπητοί μου , καλό το χιούμορ  αλλά μπλάκ   στην περίπτωση  της  χώρας μας  που βρίσκεται στον αστερισμό της χρεοκοπίας με τους έλληνες να συνεχίζουν  στην γνωστή μακαριότητα της ευζωίας μη αντιλαμβανόμενοι τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.