Με απόλυτη επιτυχία η μουσική βραδιά που διοργάνωσε το ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ

16 Ιανουαρίου, 2016 00:08 Επιμέλεια: /

DSC_5116_DCE

Οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ έβγαλαν για ένα βράδυ τα κουστούμια των θεατρικών έργων και φόρεσαν τα καλά τους κουστούμια για την αποψινή μουσική βραδιά. Όπως και στο σανίδι έτσι και στην σημερινή εκδήλωση όλα ήταν τέλεια.

Οι άνθρωποι του εργαστηρίου δεν αφήνουν ποτέ τίποτα στην τύχη και για αυτό το λόγο ότι διοργανώνουν η λέξη που τους αντιπροσωπεύει είναι η λέξη επιτυχία.

Ο λόγος για την σημερινή βραδιά στο Ξενοδοχείο Grand Meteora Hotel όπου η μουσική είχε την τιμητική της.

Φυσικά το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι τοπικοί άρχοντες τους οποίους δεν θα κατονομάσουμε αλλά θα τους διακρίνετε στις φωτογραφίες.

Από τους ανθρώπους του ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.