Με αναπτυξιακή ατζέντα η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στα Τρίκαλα

8 Νοεμβρίου, 2016 17:19 Επιμέλεια: /

epimelitirio

Η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 στα Τρίκαλα.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και σύσσωμη τη Διοίκησή της, στη Γενική Συνέλευση θα συμμετάσχουν πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, ενώ στις εργασίες της θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της Κεντρικής Διοίκησης, της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης. Επομένως, το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 η καρδιά της επιχειρηματικότητας θα χτυπά στα Τρίκαλα.

Πέρα από τις συνήθεις εργασίες της, η προσεχής Γενική Συνέλευση εμπεριέχει μια καινοτομία: Αυτή η Γενική Συνέλευση θα είναι θεματική, επικεντρωμένη στον Αναπτυξιακό ρόλο των Επιμελητηρίων.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων συνεπές με τους στόχους που έχει θέσει και τις δράσεις που έχει ήδη υλοποιήσει και σε συνεργασία με την ΚΕΕΕ προσδίδει ως θεματικό πεδίο της Συνέλευσης τον Αναπτυξιακό ρόλο του επιμελητηριακού θεσμού μέσω της ανάδειξης των  δράσεων για την αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της χώρας στον πρωτογενή τομέα, την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και τη δημιουργία δικτύου με Επιμελητήρια της Ευρώπης για την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και τη διερεύνηση κοινών επιχειρηματικών δράσεων.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων έχει υλοποιήσει δράσεις σ’ όλα τα προαναφερθέντα πεδία, αξιοποιώντας τη ψηφιακή τεχνολογία μιας και ήταν ένα από τα Επιμελητήρια της χώρας που ψηφιοποίησε πλήρως τις δομές και τις υπηρεσίες του.

Παράλληλα, αξιοποιώντας τις ψηφιακές υποδομές υλοποιεί την πρωτοποριακή δράση για την αξιοποίηση του μεγαλύτερου συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου που είναι ο απόδημος ελληνισμός. Θα παρουσιαστεί, δε, η ολοκληρωμένη μας πρόταση για τη δικτύωση της ομογενειακής επιχειρηματικότητας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.