Με αφορμή την εορτή του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου Μετεώρων – Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου (Αναπαυσά) Μετεώρων π. Πολύκαρπος , μίλησε στο Ράδιο Σταγών

23 Σεπτεμβρίου, 2016 21:22 Επιμέλεια: /

papapolikarpos

Στο Ράδιο Σταγών μίλησε σήμερα το πρωί ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου (Αναπαυσά) Μετεώρων π. Πολύκαρπος.

Ο  π. Πολύκαρπος βρέθηκε στον Σταθμό , φιλοξενούμενος από τον Βαγγέλη Γκιάτα,  και μίλησε για τον Όσιο Σιλουανό του Αθωνίτη , που ο Ηγούμενος ανέγειρε εκκλησάκι στο Μοναστήρι.

Μίλησε για την ζωή και το έργο του Οσίου και διάβασε αποσπάσματα από το πνευματικό του έργο ( φανερά συγκινημένος ) .

Κατά την παρουσία του αναφέρθηκε και στο Βιβλίο που εκδόθηκε από την Ιερά Μονή με τίτλο  ¨Λειμονάριο Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων ¨.

untitled-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.