Με 950 χιλιάδες ευρώ – Εντάχθηκε για χρηματοδότηση του έργου «Πάρκου Αναψυχής» Καλαμπάκας

5 Μαρτίου, 2017 14:05 Επιμέλεια: /

parko

Ο  Δήμαρχος ανακοίνωσε επίσημα σήμερα , κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου «Πάρκο αναψυχής Καλαμπάκας» 950 χιλιάδων ευρώ , με σχετική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Τουρισμού .

H πρόταση είχε υποβληθεί  στις 10 Αυγούστου 2016 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, πρόταση του Δήμου Καλαμπάκας με τίτλο «Βελτίωση-Ανάπλαση χώρου στο Ο.Τ. 187», προϋπολογισμού 955.000,00 €.

Η Δημοτική αρχή  με το έργο αυτό, ευελπιστεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημοτικό ελεύθερο χώρο ξεκούρασης και αναψυχής στην πόλη της Καλαμπάκας, τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες και με έντονη την παρουσία του φυσικού περιβάλλοντος.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Σάκη Σ.

    Eδω στο σχέδιο φαίνονται γηπεδα μπασκετ κ τένις. Καμια πίστα αναρρίχησης δεν θα γινει παλι με τοσα χρηματα? Μάλλον θα υπαρχουν πιο πολλοί τενιστες απο αναρριχητες στην καλ/κα αφου το μπαλάκι για το θεμα (πίστα) πάει περα δώθε!

    Καλοφαγοτα βρε!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.