Μαυροκούναβο ο δαίμων του μπλάκ άουτ !!!

16 Αυγούστου, 2016 07:59 Επιμέλεια: /

DSC_4810_DCE

Στο σκοτάδι περιήλθε η πόλη της Καλαμπάκας και η γύρω περιοχή για περίπου μιάμιση ώρα μεσάνυχτα Σαββάτου και όπως απεδείχθη ο αίτιος της προκληθείσης  διακοπής ρεύματος  ήταν και πάλι ένα αθώο , κατά τ΄ άλλα , κουνάβι που εισήλθε λάθρα  σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ στον υποσταθμό που υπάρχει μεταξύ Καστρακίου και Μουργκανίου προκαλώντας  βραχυκύκλωμα. Μιάμιση περίπου ώρα  χρειάστηκαν τα συνεργεία της ΔΕΗ για να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί το πρόβλημα αλλά η ζημία είχε ήδη γίνει όσον αφορά τις εκδηλώσεις που ήταν σε εξέλιξη και διακόπηκαν .

Κύριοι της ΔΕΗ , αφού το πρόβλημα είναι γνωστό γιατί δεν λαμβάνετε μέτρα εμπόδισης των μαυροκούναβων να εισέρχονται με τόση ευκολία  στις εγκαταστάσεις ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.