Μας τα μούσκεψε ο καιρός

15 Μαρτίου, 2016 08:03 Επιμέλεια: /

apokries 2016 plateia syllogoi (75)

Ναι , η αλήθεια είναι ότι ο καιρός μας τα μούσκεψε το τριήμερο της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρας καθώς η βρόχα , εις στην Ζαμπέτειον  γλώσσα ,  έπεφτε έντονη και ασταμάτητη με συνέπεια πολλές απ΄ τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει ο Δήμος να αναβληθούν.

Ωστόσο αυτές που πραγματοποιήθηκαν  έδωσαν το στίγμα της  αποκριάς που σίγουρα έχει ήθη και έθιμα που μπορεί να τα χαρακτηρίζει μια αθυροστομία που πολλές φορές σοκάρει αλλά ωστόσο έτσι δομήθηκε μέσα στο χρόνο και έτσι μας κληροδοτήθηκε .

Εμείς , οι απέξω  της οργάνωσης , που πολλές φορές η κρίση μας αδικεί προσπάθειες και άγχη των ανθρώπων που  οργανώνουν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις ,  οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο τουλάχιστον !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.