Μας λείπουν !!

30 Οκτωβρίου, 2015 08:12 Επιμέλεια: /

assets_LARGE_t_420_2231270_type12128_DCE

Η αλήθεια  είναι  ότι η εποχή μας   χαρακτηρίζεται  από  έλλειψη ανθρώπων  που με το ειδικό  επιστημονικό , πολιτικό  , κοινωνικό  βάρος  τους  θα μπορούσαν  να συμβάλλουν στο ξεπέρασμα των προκλήσεών της  και θα οδηγούσαν τα πράγματα σε έναν νέο ιστορικό κύκλο . Η  νοσταλγία ανθρώπινης, πολιτικής και αγωνιστικής ποιότητας  προτρέπει πράγματι σε ανάκληση στη μνήμη μας  προσώπων  που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας, με απόλυτη ανιδιοτέλεια.  Και ακούγονται  συχνά ονόματα που πραγματικά καθόρισαν και σημάδεψαν  τα πράγματα   στη χώρα μας  όπως  του  Ιωαν. Καποδίστρια , του  Χαρ. Τρικούπη , του  Πλαστήρα , του Ελευθ. Βενιζέλου και άλλων .

Ανάλογα  ονόματα φυσικά υπάρχουν και ανακαλούνται  στη μνήμη μας,  στον χώρο της επιστήμης , των τεχνών και της διανόησης .

Δυστυχώς η εποχή μας σ΄ αυτό το επίπεδο παρουσιάζει  έλλειμμα που αφήνει ένα κενό δυσαναπλήρωτο  με τις ανάλογες επιπτώσεις φυσικά .

Λοιπόν , απουσιάζουν οι μεγάλοι αλλά όχι το έργο τους που οφείλουμε και να τιμούμε και να  μελετούμε αλλά κυρίως να λαμβάνουμε παραδείγματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.