Μας λείπουν !!

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Οκτωβρίου 2015, 08:12

Η αλήθεια  είναι  ότι η εποχή μας   χαρακτηρίζεται  από  έλλειψη ανθρώπων  που με το ειδικό  επιστημονικό , πολιτικό  , κοινωνικό  βάρος  τους  θα μπορούσαν  να συμβάλλουν στο ξεπέρασμα των προκλήσεών της  και θα οδηγούσαν τα πράγματα σε έναν νέο ιστορικό κύκλο . Η  νοσταλγία ανθρώπινης, πολιτικής και αγωνιστικής ποιότητας  προτρέπει πράγματι σε ανάκληση στη μνήμη μας  προσώπων  που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας, με απόλυτη ανιδιοτέλεια.  Και ακούγονται  συχνά ονόματα που πραγματικά καθόρισαν και σημάδεψαν  τα πράγματα   στη χώρα μας  όπως  του  Ιωαν. Καποδίστρια , του  Χαρ. Τρικούπη , του  Πλαστήρα , του Ελευθ. Βενιζέλου και άλλων .

Ανάλογα  ονόματα φυσικά υπάρχουν και ανακαλούνται  στη μνήμη μας,  στον χώρο της επιστήμης , των τεχνών και της διανόησης .

Δυστυχώς η εποχή μας σ΄ αυτό το επίπεδο παρουσιάζει  έλλειμμα που αφήνει ένα κενό δυσαναπλήρωτο  με τις ανάλογες επιπτώσεις φυσικά .

Λοιπόν , απουσιάζουν οι μεγάλοι αλλά όχι το έργο τους που οφείλουμε και να τιμούμε και να  μελετούμε αλλά κυρίως να λαμβάνουμε παραδείγματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .