Μας έλαχε κι΄ αυτό

14 Ιανουαρίου, 2016 08:02 Επιμέλεια: /

meteora-kalampaka-greece_DCE

Σκηνές για ταινία  ,με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους , γυρίζονται  , λέει το ρεπορτάζ , στην περιοχή , επιχειρώντας αρχικά στα Μετέωρα και Καστράκι και στη συνέχεια , λόγω μη χορήγησης  αδείας  , στο αντίστοιχο σύμπλεγμα  βράχων , στο Γάβρο Χασίων .

Να γελάσουμε , ή να κλάψουμε ; Μάλλον κλαυσίγελος  μας πρέπει , καθώς δεν θέλουμε να κατανοήσουμε τα αυτονόητα για την  διαχείριση  της αγιομετεωρίτικης κληρονομιάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Stefanos

    Άνθρωποι απολαμβάναν τον έρωτα στα βράχια πολύ πριν έρθουν οι πρώτοι ασκητες και οικιοποιηθουν την περιοχή και την αναγαγουν σε «ιερή».

    • zan

      εφοσον ειναι ιερη πλεον, να παρουν τα συνεργα και να πανε αλλου.τοσα ωραια μερη εχει η ελλαδαρα μας!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.