Μακριά

5 Δεκεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

fatni (3)

Στα Τρίκαλα  φωταγωγήθηκε το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας , στην Αθήνα το ποιο φωταγωγημένο , στην Θεσσαλονίκη το πλέον όμορφα στολισμένο και πάει λέγοντας .

Δεν ξέρω με όλα αυτά τι θέλουμε ακριβώς να τονίσουμε ως περιοχές , αλλά αυτό μόνο Χριστούγεννα δεν είναι .

Τα Χριστούγεννα, τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα , είναι κυρίως ταπείνωση καθώς ο Θεάνθρωπος γεννήθηκε  στο παχνί μιας σπηλιάς στην Βηθλεέμ , μέσα στα άχυρα και στα χνώτα των βοδιών .

Θα μου πείτε άλλο το βαθύτερο νόημα των πραγματικών Χριστουγέννων και άλλο τα σημερινά  Χριστούγεννα !!! Είναι αλήθεια , καθώς όλα αυτά γίνονται για υπηρετηθούν άλλες σκοπιμότητες , όχι απαραίτητα άστοχες , αλλά που ωστόσο κινούνται μακράν των αληθινών νοημάτων της ενανθρώπισης του Θείου λόγου !!!

Λοιπόν ,  ακόμα και μέσα από  τα εμπορικά Χριστούγεννα μπορούν να εξαχθούν τα αληθινά νοήματα  της μεγάλης αυτής  εορτής !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.