Λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το πανηγύρι στο Εξωκκλήσι του Αγ. Νικολάου στη Βασιλική – Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Εκκλησία του Χωριού.

22 Μαΐου, 2016 11:07 Επιμέλεια: /

basiliki tryfoynitsa (18)

Εορταστική εκδήλωση είχε διοργανωθεί για σήμερα  το πρωί με αφορμή το του εξωκκλησιού του Αγ. Νικολάου στη Βασιλική, που βρίσκεται στην περιοχή «Τριφούνιστα» στο πίσω μέρος του χωριού με θέα το Ρίζωμα.

Είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει αρκετό κόσμο τόσο του χωριού όσο και της γειτονικής περιοχής.

Δυστυχώς όμως για φέτος ο εορτασμός δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο Εξωκκλήσι και μεταφέρθηκε στην κεντρική Εκκλησία του χωριού.

Έτσι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ,προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακό φαγητό.

Η εμφάνιση των χορευτικών  του συλλόγου δεν έγινε , αν και κατά την ταπεινή μας άποψη θα μπορούσε μιας και ο καιρός έχει βελτιωθεί.

Κατά τον εορτασμό παρέστησαν  η Πρόεδρος Βασιλικής και ο Πρόεδρος Περιστέρας, ενώ τον Δήμο Καλαμπάκας εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κα Φροσυνάκη.

basiliki tryfoynitsa (14) basiliki tryfoynitsa (15) basiliki tryfoynitsa (13) basiliki tryfoynitsa (12) basiliki tryfoynitsa (11) basiliki tryfoynitsa (10) basiliki tryfoynitsa (9) basiliki tryfoynitsa (8) basiliki tryfoynitsa (7) basiliki tryfoynitsa (6) basiliki tryfoynitsa (5) basiliki tryfoynitsa (4) basiliki tryfoynitsa (3) basiliki tryfoynitsa (2) basiliki tryfoynitsa (1) basiliki tryfoynitsa (17) basiliki tryfoynitsa (16)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.