Λόγω κακοκαιρίας δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το πανηγύρι στο Εξωκκλήσι του Αγ. Νικολάου στη Βασιλική – Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Εκκλησία του Χωριού.

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
22 Μαΐου 2016, 11:07

Εορταστική εκδήλωση είχε διοργανωθεί για σήμερα  το πρωί με αφορμή το του εξωκκλησιού του Αγ. Νικολάου στη Βασιλική, που βρίσκεται στην περιοχή «Τριφούνιστα» στο πίσω μέρος του χωριού με θέα το Ρίζωμα.

Είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και συγκεντρώνει αρκετό κόσμο τόσο του χωριού όσο και της γειτονικής περιοχής.

Δυστυχώς όμως για φέτος ο εορτασμός δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο Εξωκκλήσι και μεταφέρθηκε στην κεντρική Εκκλησία του χωριού.

Έτσι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ,προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακό φαγητό.

Η εμφάνιση των χορευτικών  του συλλόγου δεν έγινε , αν και κατά την ταπεινή μας άποψη θα μπορούσε μιας και ο καιρός έχει βελτιωθεί.

Κατά τον εορτασμό παρέστησαν  η Πρόεδρος Βασιλικής και ο Πρόεδρος Περιστέρας, ενώ τον Δήμο Καλαμπάκας εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κα Φροσυνάκη.

basiliki tryfoynitsa (14) basiliki tryfoynitsa (15) basiliki tryfoynitsa (13) basiliki tryfoynitsa (12) basiliki tryfoynitsa (11) basiliki tryfoynitsa (10) basiliki tryfoynitsa (9) basiliki tryfoynitsa (8) basiliki tryfoynitsa (7) basiliki tryfoynitsa (6) basiliki tryfoynitsa (5) basiliki tryfoynitsa (4) basiliki tryfoynitsa (3) basiliki tryfoynitsa (2) basiliki tryfoynitsa (1) basiliki tryfoynitsa (17) basiliki tryfoynitsa (16)

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .