«Λόγια» και… «έργα.»

10 Μαΐου, 2017 07:57 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Είχαν υποσχεθεί στους ένστολους ,την πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών τους
απωλειών, βάσει και της σχετικής απόφασης του Σ.τ.Ε….Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΆ, ύστερα και από  πρωτοβουλία δική μου και άλλων τεσσάρων βουλευτών, έδωσε  πίσω το 50 τοις εκατό και είχαμε δεσμευθεί για καταβολή και του υπόλοιπου, όταν οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.
Τώρα όχι μόνο δεν επιστρέφουν αυτά που το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε, αλλά προχωρούν σε επιπλέον μειώσεις των ειδικών μισθολογιων ( Ένστολων, Πανεπιστημιακών, γιατρών κ.λ.π.), μέχρι και 20 τοις εκατό.  Θα ….»επανυπολογισουν» κατά την κουτοπονηρια»νόμου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ…τους μισθούς τους και ότι  «περισσεύει» , παραμένει ως ….»προσωπική διαφορά…»Και μετά …. τσεκούρι… (Όπως έγινε και γίνεται με τις συντάξεις….)
Σε ετήσια βάση , λένε ότι θα εξοικονομηθούν  40 εκατομμύρια ευρώ…. Όσα και το πρόστιμο που χάρισαν στον ευνοούμενο τους επιχειρηματία….
Τόση συνέπεια…. Τόση στοργή και φροντίδα, στους φρουρούς των συνόρων μας και της έννομης τάξης,στη δημόσια υγεία και παιδεία…

Ηλίας Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.